Stålställningar - Köp våra ramställningar i stål | Ställning.se

Fraktinformation

Fraktklass 1 - 99 / 124 kr
Fraktklass 2 - 199 / 249 kr
Fraktklass 3 - 299 / 374 kr
Fraktklass 4 - 399 / 499 kr
Fraktklass 5 - 499 / 624 kr
Fraktklass 6 - 595 / 744 kr
Fraktklass 7 - 995 / 1274 kr
Fraktklass 8 - 1950 / 2438 kr


Priser exkl. moms / inkl. moms.

Alla varor levereras direkt till dörr oavsett om du är privatperson eller företag.

Normal leveranstid 2-5 arbetsdagar.

Ca 1 veckas leverans på Tak- & Väggprodukter.
0586-53 000  Kundtjänst vardagar 07.30 - 16.30
Visa priser Exkl. moms Inkl. moms
Snabba leveranser Service hela vägen 0586-53 000    Vardagar 07.30-16.30

Fraktinformation

Fraktklass 1 - 99 / 124 kr
Fraktklass 2 - 199 / 249 kr
Fraktklass 3 - 299 / 374 kr
Fraktklass 4 - 399 / 499 kr
Fraktklass 5 - 499 / 624 kr
Fraktklass 6 - 595 / 744 kr
Fraktklass 7 - 995 / 1274 kr
Fraktklass 8 - 1950 / 2438 kr


Priser exkl. moms / inkl. moms.

Alla varor levereras direkt till dörr oavsett om du är privatperson eller företag.

Normal leveranstid 2-5 arbetsdagar.

Ca 1 veckas leverans på Tak- & Väggprodukter.

Stålställningar - kompletta ramställningar i stål

En byggställning i stål är mycket gedigen och stabil, vilket säkerställer en trygg arbetsmiljö. Vi har en stålställning för alla behov samt eventuella tillbehör du kan behöva, både som privatperson eller byggföretag. Hos oss hittar du en av marknadens starkaste och mest stabila byggställningar i stål.


10 ÅRS GARANTI
Det ska löna sig att köpa sin ställning. Vi säljer högkvalitativa produkter som håller länge. Därför ger vi med nöje tio års garanti på samtliga ställningskomponenter. Se fullständiga villkor i de allmänna villkoren.
EUROPEISK TILLVERKNING
För att säkerställa högsta kvalitet sker tillverkningen av våra byggställningar i Europa.
TYPKONTROLLERAD
Alla våra byggställningar är typkontrollerade av RISE, f.d. SP. På så vis säkerställer vi att byggställningen lever upp till de nivåer vi lovar vad beträffar till exempel hållfasthet och stabilitet. Att ställningen är typkontrollerad är också ett krav för att byggställningen skall få användas i yrkesmässiga sammanhang enligt Arbetsmiljöverkets författning 2013:4.
PRISGARANTI
Hos oss kan du vara säker på att få det bästa priset. Om du mot förmodan skulle hitta kvalitativt och kvantitativt motsvarande produkt hos en annan leverantör ersätter vi dig mellanskillnaden. För fullständiga villkor, se de allmänna villkoren.

Högkvalitativa stålställningar i flera utföranden

Äntligen har alla råd att köpa sin egen stålställning! Perfekt både för privatpersoner och byggföretag med få detaljer och en logisk byggprincip. Prisvärd och snabbmonterad ramställning i stål.

I vårt utbud med stålställningar hittar du en mängd alternativ, däribland smidiga ramställningar som är enkla att montera samtidigt som de är stabila och säkra att använda. Vi erbjuder ställningar av stål med varierande bredd och höjd som passar i alla sammanhang. Bland de mått som finns tillgängliga hittar du:

  • 3x4 meter
  • 3x6 meter
  • 6x4 meter
  • 6x6 meter
  • 9x6 meter

Vissa av stålställningarna är även utrustade med en gaveltopp lämpliga för arbete på extra hög höjd på till exempel en villagavel. Vi erbjuder stora, kompletta ställningar som fungerar perfekt intill fasadarbeten på större fastigheter. Om du inte hittar ett ställningspaket i en storlek som passar just det arbete du ska utföra, kan du kontakta oss. Då kan vi tillsammans hitta en lösning som passar dina individuella behov. Se våra ställningsdelar och tillbehör för stålställningar.

Våra stålställningar produceras av europeiska Altrad, ett företag som är kända för sina högkvalitativa byggställningar av såväl stål som aluminium. Oavsett vilken stålställning du köper får du alltid tio års garanti. På så sätt kan du känna dig trygg i att ställningen är en bra investering för din verksamhet.

Fördelar med stålställningar

Stål är ett mycket hållbart och slitstarkt material, vilket ger säkra och stabila byggställningar. Stålställningar är den vanligaste typen av konstruktion för både företag och privatpersoner. De är mycket prisvärda och är billigare än en ställning av aluminium.

På våra stålställningar är fötterna alltid justerbara så att du ska kunna justera höjden på ett korrekt sätt om du arbetar på ett ojämnt underlag. På så vis håller sig byggställningen alltid stabil och säker i alla lägen.

När du köper en stålställning från oss kan du räkna med en enkel och smidig montering. Själva byggställningen har en skruvlös design, vilket gör dem lätta att både sätta upp och ta ned. Det gör dem utmärkta om du behöver frakta ställningarna mellan olika platser. I vår webbutik kan du alltid välja till trapptorn och uppgångspaket som gör det lätt att ta sig upp och ner i ställningen.

Köp din stålställning från oss

Det är enkelt och prisvärt att köpa din byggställning stål från oss. Vi har tydliga produktbeskrivningar med detaljerad information om arbetshöjd och vad som ingår i ställningspaketet. Slipp krångel och spara pengar genom att köpa din stålställning hos oss!