Aluminiumställningar - Köp ställningar i aluminium | Ställning.se

Fraktinformation

Fraktklass 1 - 99 / 124 kr
Fraktklass 2 - 199 / 249 kr
Fraktklass 3 - 299 / 374 kr
Fraktklass 4 - 399 / 499 kr
Fraktklass 5 - 499 / 624 kr
Fraktklass 6 - 595 / 744 kr
Fraktklass 7 - 995 / 1274 kr
Fraktklass 8 - 1950 / 2438 kr


Priser exkl. moms / inkl. moms.

Alla varor levereras direkt till dörr oavsett om du är privatperson eller företag.

Normal leveranstid 2-5 arbetsdagar.

Ca 1 veckas leverans på Tak- & Väggprodukter.
0586-53 000  Kundtjänst vardagar 07.30 - 16.30
Visa priser Exkl. moms Inkl. moms
Snabba leveranser Service hela vägen 0586-53 000    Vardagar 07.30-16.30

Fraktinformation

Fraktklass 1 - 99 / 124 kr
Fraktklass 2 - 199 / 249 kr
Fraktklass 3 - 299 / 374 kr
Fraktklass 4 - 399 / 499 kr
Fraktklass 5 - 499 / 624 kr
Fraktklass 6 - 595 / 744 kr
Fraktklass 7 - 995 / 1274 kr
Fraktklass 8 - 1950 / 2438 kr


Priser exkl. moms / inkl. moms.

Alla varor levereras direkt till dörr oavsett om du är privatperson eller företag.

Normal leveranstid 2-5 arbetsdagar.

Ca 1 veckas leverans på Tak- & Väggprodukter.

Aluminiumställningar

Upptäck våra aluminiumställningar som är en av marknadens bästa och mest stabila ställningar. En byggställning av aluminium utrustad med fackverksräcken är både stabil och säker att använda, samtidigt som den låga vikten gör det enkelt att både montera och transportera.

Vill du ha hjälp att ta fram rätt ställning just för ditt behov? Kanske har du ett större projekt du behöver ställning till? Klicka på länken nedan och fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi med offert till dig.10 ÅRS GARANTI
Det ska löna sig att köpa sin ställning. Vi säljer högkvalitativa produkter som håller länge. Därför ger vi med nöje tio års garanti på samtliga ställningskomponenter. Se fullständiga villkor i de allmänna villkoren.
EUROPEISK TILLVERKNING
För att säkerställa högsta kvalitet sker tillverkningen av våra byggställningar i Europa.
TYPKONTROLLERAD
Alla våra byggställningar är typkontrollerade av RISE, f.d. SP. På så vis säkerställer vi att byggställningen lever upp till de nivåer vi lovar vad beträffar till exempel hållfasthet och stabilitet. Att ställningen är typkontrollerad är också ett krav för att byggställningen skall få användas i yrkesmässiga sammanhang enligt Arbetsmiljöverkets författning 2013:4.
PRISGARANTI
Hos oss kan du vara säker på att få det bästa priset. Om du mot förmodan skulle hitta kvalitativt och kvantitativt motsvarande produkt hos en annan leverantör ersätter vi dig mellanskillnaden. För fullständiga villkor, se de allmänna villkoren.

Aluminiumställning i flera utföranden

Vi har sålt aluminiumställningar sedan 2008 och har letat oss fram till de som har den absolut högsta kvaliteten, dessutom får du alltid tio års garanti när du köper en ramställning från oss. 

När det kommer till storlekarna på ställningarna har vi sammanställt de allra vanligaste men vi anpassar förstås dessa efter era behov och önskemål. När man pratar byggställning benämns den i den längd den täcker in samt den arbetshöjd man når på den översta plattformen., se exempel nedan:

  • 3x4 meter, är alltså 3 meter i längd och man når ca. 4 meter från den övre plattformsnivån
  • 15x6 meter, är 15 meter lång och man står på ca. 4 meter och når 6 meter på den övre plattformen.

Vi har även trapptorn samt ställningar med gaveltopp om du behöver tillbehör av den typen för dina byggnadsställningar. Letar du istället efter ett ställningspaket i aluminum har vi det också!

Fördelar med aluminium byggställning

Aluminiumställningar har den stora fördelen att ha en låg vikt utan att du behöver tumma på säkerhet och stabilitet i konstruktionen. Den låga vikten gör det enkelt att flytta ställningarna från plats till plats. Av den anledningen passar de särskilt bra för dig som ofta behöver transportera ställningarna med en ställningstrailer till olika arbetsplatser och byggprojekt. Väljer du en ramställning av aluminium är de dessutom enkla att montera.

Alla vår byggställnmingar har ställbara fötter för att du ska kunna få en stabil och vågrät konstruktion även på ojämnt underlag. Ställningarna är även försedda med räcken både bakåt och åt sidorna vilket ger en säkerhet för dem som vistas och arbetar på dem.

Arbetsmiljöverket ställer krav på aluminiumställningar och andra typer av byggställningar och våra kunder kan vara trygga med att våra  produkterna alltid uppfyller dessa krav.

Köp aluminiumställningar till bästa pris 

Aluminiumställningar har ett högre inköpspris än byggnadsställningar av stål. Dock är det faktum att de är så lätta och snabba att montera och förflytta en stor fördel. Det gör att det frigörs mycket tid som man kan lägga på själva arbetet istället.

Om du känner dig osäker på vilken byggnadsställning av aluminium som passar för det arbete som ska utföras kan du kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att få ihop en aluminiumställning som uppfyller dina önskemål eller hittar en skräddarsydd lösning för dina behov.

För oss är det allra viktigast att våra kunder är nöjda med sina köp från oss. Därför säljer vi enbart högkvalitativa aluminiumställningar där du dessutom alltid får tio års garanti. På så sätt kan du lita på att du investerar i en ställning av aluminium som kommer att hålla länge.